Taková normální tulení rodinka :-)


Tak zase pár řádek

19.07.2012 22:38

Tak, co je nového u Tuleňů? Ino, mnoho.

Nejnověji se Matouš začal sám otáčet. Dal si teda načas, prej už doktorka trochu zvedala obočí - samozřejmě zase cvičíme (teda máma cvičí :) vojtovku. Ale vyhlídky jsou velmi dobrý, takže to snad nedopadne jako s Ondřejem... Jinak je pěkně čipernej, se vším už si hraje a po všem se natahuje, už už že by popolez' :) Začínáme vymejšlet, kam odlifrujem seniora s juniorem s hračkama - asi jim budem muset trochu upravit stůl v pokojíčku, aby se k němu vešli dva, a odlifrovat je tam.

Jo, jsme už  podruhý teta se strejdou; nejdřív to vzala před půlrokem sestřenka, teď bratránek (obojí z tátovy strany) - tomu se konečne v rodě povedla holka, takže nevymřem po přeslici :)

Máma, když jí to milostivý nejmladší pán dovolí, zahrádkaří - nejlíp se prej pěstujou bylinky, což kvituju. Jednak ubylo jahod a druhak nám zahrádka krásně voní. Navíc saláty s čerstvou bazalkou, dobromyslem, mátou a levandulí jsou teda žráááádlo (žeru to i já, kterej má ze zeleniny nejradši brambory přehnaný pres prase, a to už je co říct :-)

Jo, já se taky musím pochlubit - konečně jsem předělal světlo na dvoře a trvalo mi to jen asi rok a čtvrt, stejně tak přivrtání světla v koupelně u tchyně (je potřeba sbírat body! :-)))

No, a nakonec přidám horkou novinku, kvůli který vlastně přidávám tenhle elaborát :) Matoušek se nám dneska krásně uřval v postýlce:

Spím, nerušit!

—————

Zpět