Taková normální tulení rodinka :-)


Konečně nějaké novinky...

11.10.2002 00:00

Tak, táta tuleň se konečně dokopal sepsat a hlavně nascanovat zase něco málo na Tulení stránky, takže se můžeš pokochat ;o) Od června se toho stalo opravdu hodně, mám co dohánět ;o)

Hlavně v červenci máma tulenice promovala, byla to velká sláva, Carolinum bylo narvaný, všichni měli kukadla upřený jenom na mámu tulenici a nikdo ani nedutal. No dobře, já jsem si dutnul, ale jen tak potichu, a naší babičce přišla SMSka, což samozřejmě vědělo celý Carolinum (hádej proč ;o)), ale jinak bylo fakt ticho!

Důležitá je ale taky skutečnost, že máma tulenice už je v pracovním procesu a vydělává tvrdou měnu. (Českou korunu! ;o) Pracuje v Lékárně u Stříbrného Orla v Náchodě a dostala i služební garsonku! Takže tulení rodinka má vlastní "bejvák" ;o) Fotečky tuleního doupěte žádné nejsou, zatím stále vybavujeme ;o) Ale máme se tam dobře a to je hlavní!

Mno, a "last but not least" poměrně velkou událostí, byl zápis táty tuleně do čtvrťáku. No nediv se, to je velkej svátek (a celosvětový den oslav vyhlásím, až tu školu dodělám ;o)))) (z téhle akce bohužel žádný fotky nejsou ;o)))

—————

Zpět