Taková normální tulení rodinka :-)


Nevytahuju se! Rostu!

07.04.2007 20:28

Tak zase píšeme pár postřehů z rodinnýho života :) Za první tejden, co byl Šimi doma, přibral skoro půl kila a vyrostnul o tři čísla!!!

No nekecáme, vážně roste před očima. Po tom tejdnu máma uklidila plno dupaček a košilek, ze kterejch ten čahoun regulérně vyrost'. Ostatně, není se čemu divit, protože to prso z papuly nedá jak je den dlouhej, tak mu to mlíko chutná! (já se mu nedivim, mně chutná taky ;-)

Ve výsledku se doslova a dopísmene naplňuje, co se říká o novorozencích - pijou, kaděj a spěj :-) Akorát my Šimonkovi každej den kolem šestý kazíme průměr - koupeme ho :-) Na vaničku se sice moc netvářil, ale nakonec si zvyknul a teď už máme kýbl, takže je na vrcholu blaha :)

Taky jsme shledali kočárek převratným vynálezem - když to drncá, tak spí jak Růženka, a máme podezření, že by v něm Šimi vydržel půl dne i bez jídla! :) Další príma vynález je dudlík. Ano, vyměkli jsme, ale co naplat, když dudá - neřve! A jak je Šimonek prťavej, tak má ten dudlík přes půl obličeje, skoro se za ním může schovat, hehe :-)

—————

Zpět